Kwaliteit en maatwerk interieurbouw

Maatwerk interieurs zonder concessies

Steeds wisselende trends bepalen voor een groot deel hoe onze interieurs er uit zien. Als u een (winkel)bedrijf of woning binnenstapt  is het eerste wat u opvalt het interieur. Wij ontwerpen en bouwen interieurs die aansluiten op uw wensen en passen in de ruimte. Hierdoor is ieder project dat wordt opgeleverd uniek.

Kwaliteit en maatwerk interieurbouw

Winkelinterieurs en kantoorinrichting

Winkels moeten uitnodigend zijn. Voor de juiste doelgroep. De stijl moet in harmonie zijn met de producten die u verkoopt en de service die u verleent. Klanten zullen zich thuis voelen en misschien eerder geneigd zijn een aankoop te doen. Een eerste indruk kun je maar één keer maken.

Ook voor een kantoor geldt dat de gebruiker zich op zijn gemak moet voelen. Hij/zij spendeert meestal een groot deel van de dag in deze ruimte. Meubilair dat past bij de gebruiker, een aangename rustige sfeer en een overzichtelijke indeling verhogen de arbeidsproductiviteit. En natuurlijk is het ook van belang dat anderen die deze ruimte betreden meteen een goed gevoel krijgen.

Kwaliteit en maatwerk interieurbouw

Balies

Als u bij een bedrijf of instelling binnenstapt, is het eerste wat u ziet meestal de balie. Het is daarom belangrijk dat de balie er goed uitziet. Nauwkeurig afgewerkt en in harmonie met de rest van de ontvangstruimte. En als het even kan met de rest van het gebouw. Een balie moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. De baliemedewerker heeft een werkplek nodig die helemaal op de functie is afgestemd. En vaak is een balie ook een soort verzamelpunt voor medewerkers.

Kwaliteit en maatwerk interieurbouw

Musea

Clabbers Interieurs heeft inmiddels diverse exposities in mogen richten bij de musea Continium en Cube. De diverse wisseltentoonstellingen worden op maat gemaakt en geplaatst als onderdeel van de themapresentaties. Hierbij een voorbeeld van een tentoonstelling World of Bricks.

Kwaliteit en maatwerk interieurbouw

Keukens

Landelijk, klassiek en modern zijn beurtelings populair. Iedereen kiest wat op een zeker moment in zijn leven bij hem past. Er is wel een gemeenschappelijke noemer bij elke stijl. We zien steeds meer dat esthetisch en functioneel samen gaan. De nieuwe keukens zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in het gebruik. Voorheen was een keuken vooral een kookruimte. Nu steeds meer een leefruimte. We koken hier en we eten hier, soms ook met gasten.

Er zijn veel aanbieders van keukens op de markt. Veelal met mooie producten, maar wel volgens standaardspecificaties. Maar om de keuken van uw dromen te realiseren is vaak toch extra maatwerk nodig. Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en om de keuken in perfecte harmonie met de rest van uw inrichting te brengen.

Het gevolg is dat wij nooit exact dezelfde keukens maken.

Kwaliteit en maatwerk interieurbouw

Badmeubels

Badmeubels zijn in diverse standaarduitvoeringen te krijgen bij elke badkamerzaak of bij de Doe-Het-Zelf. Maar eigenlijk is een badkamer iets heel persoonlijks. Iets om een eigen stempel op te drukken. En dat vraagt om maatwerk. Clabbers Interieurs vertaalt uw wensen in een ontwerp voor uw eigen badkamermeubel. Wij kijken daarbij niet alleen naar de vormgeving en de uitstraling, maar ook naar de praktische bruikbaarheid.

Kwaliteit en maatwerk interieurbouw

Kleine projecten

Clabbers Interieurs voert ook regelmatig kleine projecten uit. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het gaat dan meestal om interieurelementen die niet voor een standaardoplossing in aanmerking komen. Gewoon omdat u dat niet wil of omdat er geen standaardoplossing bestaat. Hierbij een voorbeeld van een radiatorafwerking met vensterbank.