Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Winkelinterieurs en kantoorinrichting

Winkels moeten uitnodigend zijn. Voor de juiste doelgroep. De stijl moet in harmonie zijn met de producten die u verkoopt en de service die u verleent. Klanten zullen zich thuis voelen en misschien eerder geneigd zijn een aankoop te doen. Een eerste indruk kun je maar één keer maken.

Ook voor een kantoor geldt dat de gebruiker zich op zijn gemak moet voelen. Hij/zij spendeert meestal een groot deel van de dag in deze ruimte. Meubilair dat past bij de gebruiker, een aangename rustige sfeer en een overzichtelijke indeling verhogen de arbeidsproductiviteit. En natuurlijk is het ook van belang dat anderen die deze ruimte betreden meteen een goed gevoel krijgen.

Afspraak maken?