Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Over Clabbers Interieurs

Met een hoogwaardige kwalitatieve uitstraling van uw meubilair bereikt u dat (nieuwe) klanten meer vertrouwen in u en uw producten/diensten zullen hebben.

Nauwkeurige afwerking, maatwerk in plaats van standaardoplossingen, eigentijds of tijdloos, een omgeving waarin u en uw werknemers zich thuis kunnen voelen.

Dit geldt natuurlijk ook voor particulieren. U investeert bijvoorbeeld in de inrichting van een keuken of badkamer. En die moeten er dan ook perfect uitzien. Niet alleen mooi afgewerkt, maar ook precies in de stijl en sfeer zoals u dat wenst. En daar heeft u meestal toch een specialist voor nodig.

Als u weet wat u wilt, weet u ook wat u krijgt. Bij voorkeur zonder concessies te doen.

Wilt u meer informatie of een (vrijblijvend) adviesgesprek? 

Contact